Skip to the content

Inviterer til gammeldanshelg ved Randsfjorden

Rune Ludviksen fra Hov i Land er en stor trekkspill- og gammeldansentusiast. Nå inviterer han til  gammeldanshelg på Lyngstrand camping ved Randsfjorden. Opprinnelig var planen å ha arrangementet i slutten av august, men på grunn av korona og smittevern,  blir arrangementet nå 4.-6. september. Da er det mulig å samle over 500 publikummere. Ludviksen lokker med blant annet  en egen konsert til minne om en frontfigur i gammeldansmiljøet, Trond Lønstad.

– Trond og jeg planla dette treffet, men så gikk han bort så altfor tidlig. Senere har jeg lovet barna hans at jeg skal videreføre arbeidet hans for gammeldansen, forteller Ludviksen, som sier at trivsel, fellesskap og god musikk vil være det viktigste under treffet den første helga i september.

- Trond var et meget godt medmenneske, og han ville at gammeldansen skulle nå flest mulig. Han var en svært viktig person for gammeldans-Norge. Gjennom blant annet sine radioprogrammer sendte han også ut masse god musikk. Han var også selv en dyktig musiker, sier Rune Ludviksen videre. 

Om skribenten

Trekkspillforbundet