Skip to the content

Mange fikk med seg Kappspell på nettet

Så langt er det til sammen nesten 9.000 visninger av sendingene fra helgas Kappspell.
Så langt er det til sammen nesten 9.000 visninger av sendingene fra helgas Kappspell.

Fredag og lørdag gikk gammeldanskonkurransen Kappspell av stabelen på Rudi gard i Sør-Fron i Gudbrandsdalen, sammen med et spelmannstreff. Mange var til stede og fikk med seg arrangementet fra salen, men enda flere fulgte med på direktesendingen, som ble publisert på NTLs nettside og Youtube og delt i sosiale medier. I skrivende stund er det 5.542 visninger av fredagens semifinale og 3.271 visninger av finalen. Men sendingene ligger fortsatt ute, og det er derfor mulighet for flere til å få med seg dette. Det var stor stemning både i salen og på scenen - og mye flott musikk.

En fagjury var på plass. Denne besto av Oline Sofie Bakkom, Baste Antun, Rikke van Ommeren og Willy Rustad. I tillegg var det mulighet for å stemme via SMS, og flere tusen stemmer kom inn. Seieren gikk til Happy Skvett, Varde kom på andreplass og Grindstuen og Midtlis kom på tredjeplass.

Både Kappspell-arrangøren NTL og vertskapet på Rudi gard uttrykte etter arrangementet at de var svært godt fornøyd med gjennomføringen.

Fikk du ikke med deg sendingene fra Kappspell? Du har fortsatt muligheten. 

Her er finalen.

Her er semifinalen.

 

 

Om skribenten

Per Jørund Grøthe

Per Jørund Grøthe