Overnatting under NM på Storefjell

Blant annet konkurranser, konserter, dansemusikk, buskspill, god mat og sosialt samvær i topp omgivelser blir det under NM på Storefjell fra 30. juni til 3. juli. Ta turen! (Illustrasjonsfoto)

NM på trekkspill og torader på Storefjell nærmer seg med stormskritt. Arrangementet går 30. juni til 3. juli. Det blir blant annet konkurranser, konserter, dansemusikk, buskspill, god mat og sosialt samvær i topp omgivelser. Her er informasjon om overnatting og bevertning.

Torsdag 30. juni til 3. juli: Kr 3.390,- per person for helpensjon.

Fredag 1. juli til 3. juli: Kr 2.890,- per person for helpensjon.

Tillegg for opphold onsdag – torsdag: Kr 990,- per person per døgn.

Barn 0-4 år: Fritt.

Barn 4-15 år i foreldres rom: Kr 450,- per barn per døgn for helpensjon.

For de som ønsker lunsj ankomstdagen, tillegg kr 300,- per voksen person og kr 150,- per barn 4-15 år.

Ta kontakt med Storefjell Resort Hotel for mer informasjon. Telefon 3207 8000 eller e-post 1001@storefjell.no. Nettside: www.storefjell.no

Mer informasjon om Storefjell: - Velkommen til Storefjell! | Norske Trekkspilleres Landsforbund (trekkspillforbundet.no)