Skip to the content

Flere toppartister til NM 2023

Ukraineren Alexander Hrustevich er blant artistene som er klar for NM på trekkspill og durspill 2023.  (Foto: Privat)
Ukraineren Alexander Hrustevich er blant artistene som er klar for NM på trekkspill og durspill 2023. (Foto: Privat)

NM på trekkspill og durspill i 2023 vil bli arrangert på Storefjell Resort Hotel på Golsfjellet fra 29. juni til 2. juli. Flere toppartister er allerede klare for dette  arrangementet. Alexander Hrustevich fra Ukraina er en av dem som kommer for å holde konsert. Han er verdenskjent og flere ganger prisbelønnet. (Se lenke til video med ham under denne artikkelen.) 

Men som nevnt er det flere dyktige artister som kommer til Storefjell. Vi nevner blant andre Storm Duo med Kristina Farstad Bjørdal og Asta Soffia Thorgeirsdottir. De har mye spennende på programmet. Og god gammeldans blir det med  P. A. Røstads gammeldansorkester, som for øvrig har 60-årsjubileum neste år. 

– Røstad er ett av to orkestre som skal sørge for dansemusikk på kveldene. Vi lager også dansekurs for ungdommene, i tillegg til en del andre programposter som ikke er helt avklart ennå. Men jeg kan si at vi satser friskt på å lage et så godt NM som mulig for medlemmene. Derfor blir jeg kjempeglad hvis man setter av dagene 29. juni til 2. juli og blir med oss på trivelige og innholdsrike dager, sier leder Odd Arne Halaas i NTL.

Neste år går NM på Storefjell for fjerde gang. Alle gangene har det kommet gode tilbakemeldinger fra publikum og deltakere. Folk har trivdes! Første gang var i 2018. Deretter var det arrangementer i 2019 og i år, 2022.

For å oppsummere kan vi si at det på Storefjell i 2023 blir både konserter, konkurranser, buskspill, topp dansemusikk, god mat og trivelig sosialt samvær i flotte omgivelser. Det blir tilbud for alle – uansett om man kommer med eller uten trekkspill, og uansett alder.  Familievennlig er et viktig stikkord. Vi nevner også at hotellet har spaavdeling og fint badeanlegg. Og utendørs er det flott turterreng.

Video med ukraineren Alexander Hrustevich (ekstern lenke)

Om skribenten

Per Jørund Grøthe

Per Jørund Grøthe