Frydelunds orkester og Storm Duo spiller i Mosjøen

02-03-2020


Frydenlunds orkester og Storm Duo blir å høre i Kulturverkstedet i Mosjøen onsdag 11. mars.

På kvelden onsdag 11. mars anbefales en tur til Kulturverkstedet i Sjøgata i Mosjøen. Der inviteres det nemlig til konsert med Frydenlunds orkester og Storm Duo.

Konsertprogrammet til Frydenlunds orkester består av en fin blanding av kjente og mindre kjente trekkspillperler, gamle svisker og standardlåter, svensk polska og friske gammeldanslåter fra katalogen til Geir Henningsen - for å nevne noe. Grunnstammen i orkesteret er en god gammeldags trio med Rune Frydenlund Rostad på trekkspill, Oddmund Rognli på bass og Erland Erlandsen på gitar. De har nå også med seg en god forsterkning i trekkspilleren Geir Henningsen.

Konsertprogrammet til Storm Duo (Kristina Farstad Bjørdal og Asta Soffia Thorgeirsdottir) består av alt fra klassisk musikk til folkemusikk. De brenner for å vise hva det fantastiske instrumentet trekkspill/akkordeon kan brukes til. De spiller blant annet: Edvard Grieg, Franck Angelis, Jo Asgeir Lie, John Gart, Chalaiev, Pietro Frosini, Pietro Deiro, Arnstein Johansen, folkemusikk fra Sunnmøre og Island m.m