Artikel arkiv

Svendsrud og Farmen på turné

09-10-2017Denne uka blir det muligheter for å oppleve Håvard Svendsrud og Øivind Farmen live. De kommende dagene skal de spille ti konserter på forskjellige steder her til lands, under navnet «Trekkspillcafé med Håvard Svendsrud og Øivind Farmen».

Konserten bygger videre på konseptet de to trekkspillerne har utviklet og fremført i Norge og Sverige tidligere. I første avdeling spilles både solostykker og duetter, i andre avdeling blir veien til mens man går, og publikum kan ønske seg melodier fra de to anerkjente musikerne. I de fleste konsertene blir det anledning til kaffe og noe å spise i pausen.

Det starter 12. oktober med konsert på Hemsedal bibliotek. 13. oktober er det to konserter, både i De Heibergske samlinger i Kaupanger på dagtid og om kvelden på Jølstratun i Vassenden. 14. oktober er Hannes Konditori og Musikkbar i Os stoppested for de kjente trekkspillerne. De fortsetter til Glesvær Cafe på Sotra dagen etter, mens 16. oktober kan de oppleves på Huse Gjestegard på Kinsarvik. Så blir det en dags pause, før de fortsetter med konsert på Thrane Gård i Sandnes 18. oktober, Trivselshuset i Brandbu 19. oktober, Fossesholm Herregård på Vestfossen 20. oktober og Cafe Cito på Galgeberg i Oslo 21. oktober.  

Mer info her.