Skip to the content

NM på trekkspill og durspill 2023

NM på trekkspill og durspill 2023 går på Storefjell Resort Hotell på Golsfjellet fra 29. juni til 2. juli. 

Under NM blir det blant annet trivelig sosialt samvær, konkurranser, topp dansemusikk, buskspill og konserter. Og skulle man få lyst på en forfriskende tur i fjellheimen i løpet av oppholdet, er det på Storefjell svært gode muligheter for det. Dette er omgivelser som passer for alle.
 
Følg med på denne siden og i kommende utgaver av medlemsbladet Trekkspillnytt for mer informasjon om arrangementet. 

Flere toppartister til NM 2023

NM på trekkspill og durspill i 2023 vil bli arrangert på Storefjell Resort Hotel på Golsfjellet fra 29. juni til 2. juli. Flere toppartister er allerede klare for dette  arrangementet. Alexander Hrustevich fra Ukraina er en av dem som kommer for å holde konsert. Han er verdenskjent og flere ganger prisbelønnet. (Se lenke til video med ham under denne artikkelen.) 

P. A. Røstads orkester kommer til NM på Storefjell!

Programmet for NM på trekkspill og durspill på Storefjell 29. juni til 2. juli 2023 begynner å falle på plass. Nå er det klart at også populære og kjente P. A. Røstads orkester fra Trøndelag kommer. Da ligger det an til god dansetakt og topp stemning på dansegolvet.

Også Dølalæte skal spille under NM 2023

Tar du turen til NM på trekkspill og durspill på Storefjell 29. juni til 2. juli i 2023, er du sikret topp musikk både i konsertsalen og til dansen. Tidligere har vi meldt at blant andre P. A. Røstads orkester, Storm Duo og ukraineren Alexander Hrustevich skal spille. Nå er det klart at også Dølalæte kan oppleves. Dette er en av landets fremste gammeldansgrupper, og opphavet er i Gudbrandsdalen. 

Inviterer til dansekurs under NM

Vi har tidligere skrevet om at det blir mye god musikk under NM på trekkspill og durspill på Storefjell 29. juni til 2. juli. Nå kan vi også fortelle at det blir dansekurs.

Overnatting under NM 2023 på Storefjell

Vi har fått særdeles hyggelige priser fra Storefjell Resort Hotel

NM

Program under NM 2023 (med forbehold om endringer)

NM
Syvers orkester, som vant superfinalen i gammeldans for noen år siden. Da vanket det 7.500 kroner i pengepremie. (Arkivfoto)

Pengepremier i NM på trekkspill og torader

NM på trekkspill og durspill 2023 går på Storefjell fra 29. juni til 2. juli. Der blir det blant annet konkurranser, konserter, topp dansemusikk med blant andre P. A. Røstads orkester og Dølalæte, buskspill, god mat og trivelig sosialt samvær.

Ønsker du å delta i konkurransene? Meld deg på her. Påmeldingsfristen er 1. juni. 

Malm seiret i superfinalen

Deltakerne i varieteklassen. Fra venstre: Vasyl Bendas, Gunnar Fimland, Oskar Svendsrud og Mikkel Arntzen Oma. (Foto: Per J. Grøthe)

NM-resultater