Skip to main content Skip to footer

Spiller trekkspill og søker norsk vertsfamilie

Susanne (15) fra Østerrike kommer på utveksling til Norge kommende skoleår.  Hun søker nå etter en norsk vertsfamilie, og gjerne en familie med interesse for trekkspill. Hun har spilt trekkspill i sju år, og vil gjerne fortsette med dette også her. 

Hun skal gå på videregående skole og søkes inn på en lokal skole i det området hvor hun får vertsfamilie, får vi vite fra organisasjonen Youth for understanding.

Ellers kan vi fortelle at Susanne er en målbevisst jente med mange jern i ilden. I tillegg til at trekkspill altså er en stor fritidsinteresse, liker hun å stå på snowboard. Hun er også glad i å lese, svømme og spille volleyball.

15-åringen er videre engasjert og lidenskapelig i det hun holder på med, og hun er veldig målretta. Hun elsker også å reise og oppleve nye kulturer, og hun gleder seg masse til å komme til Norge og bli kjent med land og folk.

Se på nettsiden vertsfamilie.yfu.no for mer om Susanne, om organisasjonen hun reiser med og om opplegget. Oppdraget er frivillig. Kontaktinformasjon, tlf. 91334046 eller post@yfu.no

About the author

Per Jørund Grøthe